2008

Hejsan (:

Idag var jag och Ricky intill stan för att jag skulle klippa mig, men inte en jävla frisersalong hade tid.... :(
Så det får bli en annan dag. Annars skulle jag ha tittat på en klänning som jag skulle ha haft i morgon på nyårsafton, men fann jag någon ? Nej. Blir jag förvånad? Nej. Så tänkte jag i samma veva, att jag har en tunika (typ) som jag tar på mig istället. Letade igenom garderoben hos Ricky, fann jag den? Nej. Så jag måste åka hem imorn och hämta den...
Så himla jobbigt allt ska vara i bland :(

Efter alla om och men så gick vi på bio med Emma & Lina , vi tittade på "Vi hade iaf tur med vädret - igen" ... Jag tyckte den var bra, lite av min humor i det hela ;P Sen så har dagen bara rusat förbi som vanligt.

Jag & Ricky blev bortbjudna på middag i morgon hos Carro och Max, men jag kan tyvärr inte gå eftersom då krockar det med Elin & Emma. Det vill vi ju inte ;D LÄÄÄÄÄÄNGTAR SÅ MKT TJEJOOOR :b

Igår / inatt hade jag skrivit ett jättelångt inlägg, men när jag skulle publicera det gick det inte. Det stod typ error , eller något sådant. Lite irriterad man blir, eller.. Så nu ger jag det ett nytt försök :P

Snart 2009 , detta året har varit ett jävligt tufft år, men å andra sidan har det gått fruktansvärt fort.
Det är inte lång tid tills jag fyller år, okej, sex månader, men det går fort. Slutar 2:an också, fan, vi har bara halva gymnasietiden kvar, sen är jag helt utbildad kock och servitris! =) NICE !
Undra hur många som kommer att gå kvar nu efter jul. I klassen alltså. Folk ligger efter väldigt mycket, och struntar fullständigt i skolan. Bättre att gå klart linjen så att man har en grund att stå på än att hoppa av och sedan gå till arbetsförmedligen. Säger jag som inte är insatt å nåt håll ^^ men men ..

Nu blev det en hyffasad lång blogg , tycker ju jag då ;)

Ha en underbar nyårsafton och gott nytt år på er allihop :)

yoooooooooooo ;)

hey ho, let's go !

här sitter man alldeles ensam å övergiven.. ricky är och tränar med max.
hm, vad ska man göra i dag då ? jag tror nog att det blir ganska lungt, men det är bäst att inte säga ngt.

imorn ska jag iaf in till stan. måste handla lite kläder! ;D får se om jag åker själv eller om det blir så att elin följer med! =)

På nyår blir det ingen skattkärr. Blir lite töligt om det är fem pers, osv. Så vi hamnar förmodligen i Slottsbron. (woho:/)

Nu är det så igen att jag inte har ngt att skriva alls. Men ni kanske kan säga hej till mig så blir jag iaf glad!

...................

Hejsan

Ja, idag har jag bakat bullar med Laila .. Hon försökte lära mig nåt "knep" hur man använda handflatorna, men icke sa nicke, inte ville det på så vis. Men goda blev dom iaf.. det är väl typ huvudsaken ! ;D
Just nu väntar jag på Ricky, han har varit och jobbat från ett och slutade nu klockan 20.00. Så han kanske kommer med mat till mig, han sa att han skulle ta med sig så jag får väl se om han håller vad han har lovat.

Jag har så jävla ont i min nacke alltså... Jag försökte att sträcka (eller vad man kallar det) men icke sa nicke, inge bättre här inte.. Ricky får väl massera mig, då är det iaf kors i taket om han gör det :D

Nyår snart, lol  . ska köpa en klänning som jag ska ha på mig, men hittar inte en enda som duger för mig :(
Elin får följa med mig och peka ut nån....

btw, ricky kom nu, and no food :'( chefen kanske jobbade ?!

jajaj, har inte tid nu .... herrå

Hela Julen + lite till

Julafton ; jag måste säga att jag hatar julafton har jag kommit fram till. Jag blir alltid lika besviken. Det suger balle må jag säga. Jag fick en foundation som var mörkare än natten, parfym som luktade usch, hela  50 kronor av mormor. UUUUUH , den idioten kan dra. Hon kan slänga hundringar efter hundringar på småbarnen, men jag och syrran blir alltid "udda" (eller vad man ska kalla det.
Jag fick iaf beröm av min goda Janssons frestelse. Jag lyckades i år igen! =) Tråkigt nog vet jag inte hur den smaka, eftersom jag hatar den rätten!

Juldagen ; Blev jag kusin igen, till lilla Mira. Hon lurades så att Anna (mamma till mira) åkte in redan på natten till juldagen, men icke sa nicke, hon skulle inte ut då. Så de åkte hem igen. På juldagskvällen hade Anna såpass starka värkar att hon åkte in igen. De var inne på sjukhuset klockan 20.40, och 21.10 var Mira ute! Grattis på er! (=

Annandag jul ; Åkte jag hem! Så skönt. Fick en massa julklappar, som presentkort på SF (bion) , kläder, pengar, sånna här ljusgrejer , vet inte vad man kallar dem... men det var en del. kommer inte ihåg allt heller.
Jag och Ricky skulle ha sett på pineapple express men skivan hackade så det blev inget med det. Det fick bli vanligt TV..

Nu är äntligen julen över för den här gången.

Nyårsafton ; hur blir det med det ?!!?!?!?!?!?!?!! Hör av er till mig om ni vet ngt! =)


Jag hoppas att jag kommer att få nån julklapp av mamma, men det är väl ingen garanti. Jag fick iofs en tallrik som är handgjord som det är en kock på , men vem ÖNSKAR sig en sån då?

Idag blir det att åka hem till LellStuga! Inte så himla metal , men jag måste ju vara där nån gång också...... Hatert. Men nu är det bara 6 månader, 3 veckor och 3 dagar kvar tills jag blir 18 , och då får jag en lägenhet! Nicenice... PLUS, att jag måste fixa körkortet då också.

Har inget roligt att skriva nu faktiskt (fast brukar jag ha det?)

ha det bra  heey =)

mosmosmosmosmosmos

Yoooo ! ;D

I helgen har jag varit hos mamma. I lördags skulle jag ha vart barnvakt men det blev inget med det eftersom lille Liam hamna på sjukhus :( Men jag var hundvakt åt världens sötaste vovve, Paxie :D fick dock inte ha kvar henne, men jag ska sno henne nästa gång;)

Igår åkte jag och syrran till anna i mangskog... kineser vettni, dom fattar ju ingenting, han bara "ditt skolkort gäller inte idag.."  nahe, gäller det i morn då ?! jaja..... var livrädd att vi inte skulle komma fram men det gjorde vi..

Fick mig en ny telefon igår . En Nokia N95 ! :P beautiful:) (0763228118) treabonnomang.

måste städa nu ,see ya.

AAAAAAAAAAAAAAJ !

jag har så förbannat ont i käften. jag har ngt slags sår insidan av kinden. it hurts a lot .. :'(

på lördag ska jag vara barnvakt !!!!!!!!!!!!!! till lilla liam, och dessutom hålla koll på vovven Pixie ?! (hette den så tro.. ?) jaja, hur som...

sitter i skolan just nu och tycker synd om mig själv för att jag har så ont,.... i morse när jag skulle med bussen så var det tänkt så att jag och elin skulle mötas vid busstationen i karlstad, men så var hon inte där! :( hon har säkeligen skickar sms till mig, men min telefon är rätt död ..

hmhmhmhmhm , har inte tid att skriva så mycket när jag sitter i skolan, iaf inte nu när jag har kök.

CYA FOLKS ! ;D

do, do my work

hey

kom inte iväg till barnmorskan idag.... väntar och ser under veckan hur det blir.
shit, vi säger om jag skulle va med barn nu å behåller det då kommer ungen vara jättefult. med tanke på att jag är kritvit och ricky är kritvit, när jag va liten var jag rödhårig och han med. hajar ni ?! men man älskar väl den ändå.

idag träffade jag pappa och hans nya tjej... så vi gick till mitticity å satte oss ....

imorn har jag bott idet förbannade hemmet i fem månader. vill bara ha lägenhet nu, fast jag får vänta några månader till. eftersom jag inte är 18 ännu.  när jag har fått den ska jag och elin ha tekvällar ! haha XD

hmhm, slutar skolan om två dagar också. gött mos ! ;D
ska slå in de sista presenterna,.. får inte heller glömma att ta med liams, timmys & angelicas present till helgen då jag ska träffa dem! eller hur jag gör ?! ;)


Sad But True , Metallica är bra .... lyssnar på den nu .... <---------- på tal om inget alltså.

neppp , ska take a shower nu , sen sleepa !

little

Tjo !

Sitter hos morsan just nu, ska vara kvar tills i möra. Ska till barnmorskan och göra ett gravtest ;S inte så himla roligt.
Jag ber till Gud å alla människor att jag inte är gravid.. jaja, spörs i morn vad det visar.
Har precis kommit från mammas och deras nya lägenhet, den är jättefin. :)

hmhm, inte nog med att jag ska till barnmorskan imorn, så ska jag kanske träffa pappa en sväng.... men det är inte heller säkert ännu.

vettefan hur jag ska göra alltså , om jag ska till moster anna på fredag eller om jag väntar tills på måndag ?!?! jaja, we'll see..

PÅ TAL OM INGET , JAG FICK ETT VG I SVENSKA  A ! 

jaja, har inte tid med er nu , hej hej !




some '

hallow !

Idag blir det festa! Vi ska fira Rickys kusin Linnéa som blir 20 år! Det ska bli kul, så först och främst ska vi dit klockan 16.00 för att hela "släkten" ska dit, och sen på kvällen blir det party party ! ;)
Alldeles strax ska jag skriva ett grattiskort till henne!
Trodde inte att jag skulle ha något inplanerat denna helgen, men jorå, nu kommer denna helgen också att dra förbi.
Men å andra sidan slutar vi skolan på torsdag. ;)

Igår var jag iväg och köpte julklappar, så nu är Liam, Angelica, Timmy, Anna, Geir, alla fem kusinerna färdiga!
Känns bra. Får se vad jag ska hitta på till Emma och mormor. Förr gav jag alltid en smörkniv som jag hade gjort själv till mormor. Få väl köpa en för en krona nånstan..höhö.
 
Måste till pappa någon dag nästa vecka. Har inte träffat honom på snart 2 månader. Känns lite pissigt. Denna gången får jag inte glömma Takida & Nickelback skivan som han skulle ha fått på sin födelsedag (19 juni).. Jaja, det blir säkert bra.

Just nu försöker jag få 500 stycken gratis mms. verkar inte gå så jävla metal men det är som vanligt det.

eeeeeeeeeeeeh , har inget mera att tillägga nu. ÄR APHUNGRIG, DET ÄR ALLT!

ha det bra allesammans , puss på er !


heeey

Jag har kommit fram till att jag ska skriva en bok som ska heta; "Kvinnan med tusen tårar". Jag har kommit på lite vad den ska handla om, men det säger jag ju inte här. FÖR DÅ KANSKE NI TAR MINA IDÉER. 
Nej, men det är ett mål som jag vill ska vara klart december 2009.

Jobbar idag igen, precis som jag gjorde förra veckan, serverde på julbord. Det är jätteroligt men det är så bedrövligt stressigt, men å andra sidan hör det faktiskt till. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, har sjungit för hela skolan jämnt nyss, hade estetiskt val (musik) och då skulle vi sjunga julsånger. Inte så jävla metal. Det var precis som en bilbesiktnig, vi gick igenom! ;D
Just nu väntar jag på att klockan ska bli tre så vi kan börja att vika servetter och sånt där. EMMA KOMMER IDAG OCKSÅ. JIIIIIIHA, SAKNAR FAKTISKT DEN BRUDEN! 

Snart är det julafton också, endast 13 dagar kvar. (om det är den 11:e idag ??) 
Haha, slipper också att önska mig en nya telefon, hahah XD ... jaja, ni fattar inte vrf men det gör jag!
På nyår får vi se om jag och elin drar till skattkärr , vore jätteroligt det.

ska möta emma pemma nu , puss på er !

frågor & svar

1.VAD HETER DU?
Sara Johansson

2. VAD ÄR DET FÖR FÄRG PÅ BYXORNA DU HAR PÅ DIG?
blåa jeans

3. VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU?
emma och backman som pratar

4. VAD GJORDE DU IGÅR KVÄLL?
eeeeeeeeeeeh , va fly förbannad och åt cheeseburgare

5. VAD VAR DET SENASTE DU ÅT?
clementin

6. HUR ÄR VÄDRET HOS DIG JUST NU?
mulet


7. DEN SISTA PERSONEN DU TALAT I TELEFONEN MED?
Elin.

8. DET FÖRSTA DU LÄGGER MÄRKE TILL HOS DET MOTSATTA KÖNET?
ögonen, klädstil och röst

9. GILLAR DU PERSONEN SOM SKICKADE DETTA TILL DIG?
ja, jag gillar mig själv , jag har kopierat frågorna sen april i år.

10. HUR MÅR DU IDAG?
jätte bra.

11. VILKEN ÄR DIN FAVORITDRYCK?
coca cola :)

12. VILKEN ÄR DIN FAVORIT ALKOHOLBASERAD DRYCK?
öl , den enda drycken som jag inte får ont i magen av.

13. FAVORITSPORT?
ishockey

14. HÅRFÄRG?
mellanbrun

15. ÖGONFÄRG?
blå .

16. SOLUPPGÅNG ELLER SOLNEDGÅNG?
nedgång .

17. SYSKON Å DERAS ÅLDER?
ehh , timmy 20, emma 13 .

18. FAVORITMÅNAD?
Juli .

19. SENASTE FILMEN DU SÅG?
Step Brothers

21. FAVORITDAG?
Fredag

22. FAVORITHOBBY?
skriva, och umgås med min hyena.

23. ÄR DU FÖR BLYG FÖR ATT BJUDA UT NÅGON?
nej.

24. FAVORITLÅT(ar)?
i love europe - christer sjögren .. - nej, jag vet inte..

25. SOMMAR ELLER VINTER?
julen är bra på vintern, jag gillar snö. jag fyller år under sommaren och det är lov. båda väljer jag.

26. KRAMAR ELLER KYSSAR?!
båda ?

29. VILL DU ATT DINA VÄNNER SKA SVARA?
ja, det vore kul ! :D

30. VEM ÄR DET STÖRST CHANS ATT! HON/HAN SVARAR?
Angelica eller Sandra

31. VEM ÄR DET MINST CHANS ATT HON/HAN SVARAR?
Elin .

32. HUR/VAR BOR DU?
i en friggebod långt in i skogen

33. SENAST LÄSTA BOK/BÖCKER?
harry potter och de vises sten

34. HUR SER DIN MUSMATTA UT?
just den här -----------> är blå som det står Office på .
35. FAVORITSPEL?
guitar hero och the sims

36. KAN DU NUDDA DIN NÄSA MED TUNGAN?
visst att jag kan mkt, men måste jag kunna allt ??

37. KAN DU KORSA ETT ÖGA ÅT GÅNGEN?
nej.

38. ÄR DU ROMANTISK?
nej.. jag är bara sån.

39. SKULLE DU SÄGA SJÄLV ATT DU ÄR LYCKLIG?
ja.

40. VILKA HAR DU SÄNT DETTA MAIL TILL?
inte en enda .

41. VAD SKA DU GÖRA IMORGON?
skolan, sen stan med Elin förmodligen.

42. VAD ÄR KLOCKAN JUST NU?
15.30


w_w

Idag börjar jag 12.10 , helt underbart !!! Fast jag var uppe och tränade i morse, så jag fick ingen särskilt lång sovmorgon.
Har religion nu, efter det har jag näringslära (x2) så dagen är slut 15.00 .
Efter skolan blir det bara lungt , orkar inte åka intill staden hela tiden...... jo, kanske drar till morsan sen, we'll see.

GOTTA BE SOMEBODY !

Helgen

Igår var jag och Sandra i Göteborg, julmarknad på liseberg. Det var jättemysigt. Dock var jag ju nervös för att hon inte skulle komma på bussen. Men det gjorde hon att.  När vi var framme i Brålanda för lite fika å så var det så mycket folk att vi blev försenade till Gbg. En hel halvtimme. När vi skulle till bussen för sen åka till Liseberg (vi hade alltså gått på Nordstan fram till 15.00 innan vi drog till liseberg), kom vi ytterligare en halvtimme försent. Fy vilken trafik, och mycket folk på köpet. Hemresan gick bra, försökte sova men det gick inte eftersom sandras kamera gick i ett. Återigen på Brålanda, inte alls mycket folk. Men vi kom 15 minuter sent till Karlstad. Men jag hade jättetrevligt ändå. Hittade ingenting varken på Nordstan eller inne på Liseberg.
Vi åkte karuseller givetvis. Slänggungorna, Juke Box & Radiobilarna. Det var jätteroligt, Sandra skrek mer än barnen som var där så jag fick skämmas ögonen ur mig! :)
(bilder på bilddagboken kommer)

Hela helgen har jag sovit hos mamma, trevligt värre. Skulle ha tagigt 2 bussen i natt till grums, men jag var alldeles för trött för det. Jag blev väckt strax innan 2 av Ricky ringde mig.
Hm, vad har jag gjort idag ?! Inte ett dret, ska till Grums med fem bussen, annars inte alls mycket..

Imorn har jag utvecklingssamtal, jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra. Inte nog med det, ska vi åka skridskor på idrotten, wish me good luck. (y) Resten av veckan kommer bestå av att jag ska träna. Måste komma igång med det också. Jag se ut som Britney Spears (kroppsformen) till sommarn. Får se hur det går.
HON ÄR SÅ JÄVLA SNYGG !!!!!!!!!!!!!! så det så.

Ha det så gött så länge, pusshey ; >




????

jag vet inte vad jag ska göra. jag är helt körd. varför ska det vara såhär ?!

: )

Hej hopp !

Nu sitter man i skolan och väntar på att ett kilo smör ska ha smält. ^^ Jag har kursen snabbmat . och slutar klockan tolv i dag!!!! ;D Efter skolan ska jag med Elin pärssån till tandläkaren i stan, eftersom hon inte vågar gå själv ;)

trött som en jude är jag också. slutade klockan tio i går kväll. Jag hade varit i skolan i 13 timmar, så lite sleten vart jag att.

har ej tid nu . heyyy....

SNODD AV ANGELICA !

VEM
Vem är i rummet med dig? sandra, elin, emma & richard
Vem fick du senaste sms av? sandra
Vem tänker du på nu? att jag slutar elva ikväll.
Vem pratade du senast i telefon med? richard
Vems hus var du senast i? mammas
Vem önskar du var med dig nu? ööh  , ingen aning. 
Vem är din favoritsläkting? vet inte det heller.

VAR
Var är din mobiltelefon? i min ficka
Var handlar du mest? Ica orrby
Var fick du tag på tröjan du har på dig? tvättstugan i skolan
Var åkte du senast bil? kommer inte ihåg det.

VAD
Vad åt du senast? pepparkakor !!!
Vad drack du senast? te
Vad är det för färg på dina byxor? blåa jeans
Vad är den närmaste saken som är blå?  en korg.
Vad har du på fötterna? skor och strumpor !
Vad är din favorit färg? jag gillar de flesta färger. men bär inte plagg med alla färger.
Vilken film såg du senast? Step brohers
Vad hör du just nu? nån låt från radion.

HAR DU NÅGONSIN
Sovit i någon annans säng? Ja
Hånglat på en bio? Ja
Hånglat i skogen? Ja
Tyckt att din kusin är het? Nej
Sovit naken? nja ...
Kört över hastighetengränsen? oh ja. nej det har jag inte.
Målat om ditt rum? nopp
Dansat framför en spegel? ja, det har jag.
Fått hicka? Too many times.
Dumpat någon? ja det har jag också.
Stulit pengar från en kompis? Nej, skulle inte komma på tanken ens.
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? japp
Varit i slagsmål? yes. fast med syr min.
Smugit ur ditt hus? yeah
Haft känslor för någon som inte känt desamma? det har jag säkert.
Hånglat med en främling? hehe , mm.
Älskar eller saknar någon nu? JA, Många...

lite om allt

Tjillevippen !

Sitter i skolan just nu , väntar på att klockan ska bli halv tolv så att vi kan börja servera. :)
Det blir en lång dag i dag eftersom jag ska servera i kväll också.
Det blir jag och sandra från klassen vad jag vet. Våran lön blir en ledig dag från skolan och julbord!!!!!!

Nää , nu måste jag ner och byta om .CYA FOLKS !!! :D


Bara tre dagar kvar tills jag ska till Liseberg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!