igår va det partyparty !

ajjemen för det va det!

det började med att jag, sandra & albin börja dricka hos mig. ETT PAR GAMLA POLARE SATT UTANFÖR O FESTA MED MIN GRANNE, så Sandra lurade med oss ut . Då kände jag bara att "kan inte bussen komma nu så vi kan dra till Skattkärr .. " Knepigt folk måste jag erkänna.

Väl i Skattkärr, som alla vet "fint folk kommer alltid sist" .. Och det va vi ju! =)
Det va roligt att träffa ronja o frida igen, det händer inte så ofta tyvärr .

jag fick mig en period där som jag fick så ont i magen, inte som jag brukar utan det va mer illamående. men det gick över snabbt som tur va! =)

å denna Pettsson! han skulle dansa bugg med mig han , jomenvisst, hujedameja, han gjorde att jag sträckte hela vänster armen! så snacka att jag har ont idag! men det går väl över det också!


Jag bjur tillochmed på lite bilder!



Ronja, Frida, Sandra & Albin



Henrik & Mattias


Mattis, ngn i grön tröja, Pettsson



En tråkig Pettsson !


Sandra & Albin (och en liten del av Ronja)



Snacka om en söt flaska! Den va pytteliten! :)

När jag skulle hem så vart det väl inte lika roligt! Slapp iaf att åka buss, men jag trodde jag skulle dö. (i vanlig ordning) .. Sandras polare "Slisk" ( :'( ) han körde ju inte riktigt i rätt hastighet, först skulle de lämna av Sandra o Albin hos Albin som bor typ 89375 mil utanför Skattkärr in i skogen! O sen skulle jag åka med honom själv, dock va Magnus med, men big deal ?
Kom hem välbehållen iaf, vilket jag verkligen inte trodde!

Ha d gött :) / S












Feel My Heat, Takin' You Higher, Burn With Me, Heaven's On Fire

då va det äntligen fredag! sitter hemma och tar det lugnt med migsjälv, underbart!
vad har hänt idag då ? hm, skolan! där har vi haft praktiskt i köket. Jag o Romina gjorde huvudrätten till skolans restaurang Rangela. (fläskfilé m. bacon, potatisklytor m. kryddor och rosépepparsås) det va hur gött som helst, och jag har aldrig gillat sånt förut, men nu vettni ! NAJSiGT VÄRRE!
Även en klasskamrat fyller 20 år idag, så vi gjorde en tårta till henne också :) mumsigt men jävligt mäktigt :)

HAHA xD Laughattack på bussen idag! Jag höll på att dö :) Troligen Sandra också (mrs. nilsson alltså)
Räcker med att säga att jag höll på att dö , sen är resten skit samma :D HAHAH xD

Skrev senast igår att jag hade hittat min nya favoritlåt , det gick snabbt att ändra det kan jag lova! Har gått o förälskat mig i Heaven's On Fire :)
Vet inte vad som är så bra, men det är väl ngt mina öron har bestämt antar jag (a)
Får se vilken låt det blir i morgon :) haha xD


Åkte intill stan , där mötte jag Sandra (Dumemo) och Albin. Jag skulle till morsans jobb o hämta en cardigan som ja fått, typsikt nog trivdes jag inte i den. Men jag kanske kan börja trivas i den, who knows? :)
Efter det så följde jag med Dummot så hon kunde käka , hon valde det stället man väljer sist:
China House.
Fattar inte hur man kan gilla sån mat ?! Ligger säkert katt däri istället för gris .
(nej va hemsk ja va nu..)
Betalat min telefonräkning idag också , det kändes ju ! Usch å hemskt! :)
Skulle va en liten hjälpare till Sandra på stan förut, och kika kläder. Å alla vet vad jag tkr om kläder, JAG HATERT!! Men konstigt nog såg jag en cardigan på Gina Tricot som jag gilla, men men , får se om det blir den eller ngt annat!

Måste säga att jag äntligen kan skrika YAAAAAAAAAAAAAAY !!! Äntligen ösar det ner regn ! Det är kärlek i luften det! <3 Så fort jag säger det så kollar alla snett, förstår inte riktigt varför :P

Jag ska väl också förmodligen läsa Engelska B, så jag har börjat läsa engelska noveller å så där nu på datorn, och jag måste erkänna att fyfan va dåligt jag ser. Jag visste att jag såg dåligt, men nu menar jag riktigt dåligt. Å orka glasögon , o glöm linser . Men enligt den där optikern jag va hos när jag skulle greja med körkortsgrejen, hon sa att jag får köra bil utan glasögon, så det får jag väl va nöjd med :)




Sandra försöker få med mig ut, men orkar inte ! =)
Jag ska va hemma och käka min gourme middag som består av NUDLAR! :b

Ha det fint fint , CYA / S








Nameless :)

tjohej!

idag har jag vare lite alkis! träffade Sandra o Albin på stan förut, å Sandra blidde ölsugen så vi gick till Score å tog oss en bärs! Gött vare =)
Ska med henne på stan i morn x) skojskoj!

idag i skolan har det inte hänt så speciellt mkt.
Jag fick va delaktig i skolmaten, så jag gjorde gräddsås (å satan va go den blidde), har även gjort: hamburgerdressing, baconsås (förberett) å lite annat smått å gott :)
Å jag som verkligen va sugen på snickerskaka, så fanns det ingen i köket idag. Ledsen i ögat . :/
Matte B är kanske inte den roligaste kursen jag har påbörjat, men jag fattade en hel del idag! =) Staffan sa att det släpper så småningom. Får väl försöka att lita på honom.

Måste färga håret - har världens ångest! Ser ut som en mycket ovanlig zebra.
Jag vill inte ha så mörkt att det ser svart ut, utan jämt så att det är på gränsen till det fast man ska ändå se att det är mörkbrunt ... (ngn som förstår hur jag menar ???? )
Plus att jag vill klippa mig, men måste försöka att spara, men det kommer aldrig att gå, jag har inte det tålamodet. Brukar dock inte ha tålamod till så mkt, men ändå xD

Vettefan asså, det har blitt så att jag har vaknat fem varje morgon .. Har ingen aning om varför, men så äre :) då är jag inte pigg kan ja ju säga xD usch .......

Jag har hittat en ny favorit låt och det är med Guns N' Roses med låten Sweet Child O' Mine !  Rly like it !!! :D:D:D
Men den är snart sönderspelad så då är den inte lika bra längre! ;P MEN jag har inte kommit dit ännu!!! ;P

IMORN MÅSTE JA RINGA TÄBY, FÅR INTE GLÖMMA ! (vad kommer jag att göra tror ni ??? Juste ..)
Hatar mitt minne.
Det är dåligt.
Det är kort.
Det är förjävligt.
Det är dumt att det inte är längre.

Vill se Step Brothers bara så där hastigt o lustigt !!! känner för å skratta ! :) Det är en film man skrattar åt hur många ggr man än tittar på den! xD


jaja , får väl försöka hitta ngt att göra innan jag går under !
Ha det bra allihop! / S







ja ni .....

visst att det är tusen saker som inte jag fattar ngt av alls som handlar om datorer! MEN! Läsa och följa instruktioner kan jag. det har jag också gjort, men jag vette fan inte vrf inte min design blir som den blir, så som den är nu är ju ett tema som fanns att välja bland, o just nu skiter jag i hur designen ser ut för att jag orkar inte bry mig ! blir bara ilsk!

trött. ja.
sova. ja.
eller snart iaf.

idag har vi haft världens längsta skoldag - not.
kom till skolan som vanligt i morse, å får reda på att allra första lektion är inställd. *SUUUUUCK!*
då vart det en jävla lång håltimme, o jag hatert. sen när den andra lektion väl börja, naturkunskap, jag säger å det, jävlar, att ha en turk som lärare vettni, det är ju inte klokt!
Han (jag vet inte riktigt vad han heter men jag säger Ashlann) skulle berätta om några kastruller som hade fått barn och sen dött? Asså seriöst !?! Fattar ni vad jag menar med att man inte kan ha en turk som lärare ?! (det är ju inte bara för att han försöker dra skämt, utan också för att han är "en sån...")
efter naturkunskap så vare lunch sen svenska B, sen sluta för att idrotten också va inställd! Kort dag alltså!

Träffa Nilla idag också , kände mig inte alls pigg på det, men det blidde bättre när jag väl kom ut! :P Vi gick miljoner mil kändes det som! så lite sleten är man väl ^^
Hon nämnde om att hon skulle hjälpa mig med religionen, och jag visste inte riktigt vad ja skulle säga, men  ärlig som jag är då så sa jag att jag har sagt till Ann att jag skiter i kursen.. Det är inte så att jag tänker på judar och muslimer när jag lagar mat !
("hm, undra hur många som köper en ny slöja idag...")

Snart helg, helt underbart! Blir lugnt heeeeeela helgen! (som det ser ut just nu iaf..)
En polare fyller ju 21 på lördag, vet inte hur det blir¨på den fronten riktigt.... Får höra va hon säger när jag pratar med henne! :)

Praktik snart! Blir Stockholm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Som jag längtar, men vad jag är nervös för å ringa i morn! Shit, skakar som aldrig förr tror jag.. (ja, det va väl å ta i...)
nervös
nervös
nervös
nervös
nervös
Men å andra sidan, va ska jag va nervös för ?! hm, hade jag svar på det hade jag svarat, men nu har jag inte det! HÖHÖ!!!!! :P

somnar snart känner jag, så god natt med er! Ha det gött =) / S

















emodagboken #1

Jag kan inte i min värld förstå varför man ska drabba andra genom att säga saker rakt upp i ansiktet på dem och sedan skratta åt dem.
Fly förbannad är de ord som passar in på mig just nu. Känner att jag lätt skulle kunna slå till ngn eller ngt.
Jag har försökt att räkna till tio (inte för att jag inte kan, ilskan gick inte över som den brukar.....)
Uuuuuuh, människor är helt hopplösa ibland! Har varit ganska "off" typ sen mitten av skoldagen idag. BLÄÄ , hatert.
Jag vet , jag låter som ett litet emo, men självförtroendet sjunker till botten när den här känslar spelar in. FYFAN! ><

Tredje dagen i skolan, har varit där alla tre dagar (helt otroligt). O idag började vi med matte B, verkar helt okej! Har inte haft matte på över ett år så lite bortglömt vare väl, men minns att lite grann! =) (med lite hjälp dock.....)
Börjar antagligen Engelska B på fredag, det blir nog skoj! :P (eftersom jag HAR/HADE planer på vad jag vill i min framtid så kan engelskan vara ganska bra!)

Efter skolan tog jag och elin en trip till Bergvik, vart ganska sögna på cheeseburgers, så sånt blidde det - ÅNGEST!
Fattar inte vrf jag ska käka sånt när jag verkligen innerst inne vet att jag kommer ångra mig. Men men, finns väl 10 000 sorters metoder på att ändra det där..... ^^
Efter köpcentret drog vi till Ikea, inte möe där inte . xD
Köpte mig iaf ett par nya jeans!!!! PROUD ! :D (eller egentligen inte just nu ... )

jaja , ska ge mig med bloggandet för idag !

ha det gött allesammans ! =)

/ S











Orken räcker inte ända fram - jämt .

Nej för det gör den verkligen inte .
Om folk bara visste .
Men men , ska väl inte klaga .
Även om jag får.
Även hur mkt jag vill så ska jag inte .




Har övningskört idag! Jävlar så bra det gick, han lät mig köra 20-25 minuter längre xD
Körde mettistan da ! ;P
Dock vare min sista körlektion, men jag hade väl turen på min sida att jag får göra en liten avbetalning på mina lektioner!
Om dom fatta mig rätt, verka inte så, men ska väl in dit igen å prata med dem, för att vara på den säkra sidan! xD

Har också tagigt kontakt med IFA , angående det knepiga Bostads Konsulenten, så dit måste jag ringa i morn.
Blir bara värre å värre (en anledning till varför inte orken räcker...) Å så måste jag till Försäkringskassan också, plus SR . Blir aldrig av med det förbannade helvetet. Eller jo i morn - ANTAGLIGEN .
Allt handlar om morgondagen alltså ;P
I möra är det även min sista dag på Carema, känns lite konstigt . Jag som precis typ har kommit in i rutinerna =)

Har träffat Nilla idag som jag inte har sett på tre veckor x)
Varade inte så länge hos henne , alldeles för trött . (därför sitter jag här o skriver ... )
Ska träffa henne igen på torsdag .. x-)

Hade ganska svårt å somna i natt, låg å tänkte på en massa saker som man kan göra i bland ..
Somna väl runt 1 där ngn gång, så tvärvaknar jag klockan 01.45 av att jag tror att det är en stor jävla spindel på min kudde. Så ja va tvungen att lysa med mobilen över hela alltet typ, å hjärtat gick i 480 km/h.
Läskigt värre ;P

Nej ni , orkar inte blogga mer ..
Bedtime soon , ha det gött , CYA / S









Namnlös

Då var det lördag , fast när jag vakna i morse trodde ja det va fredag å hade "planerat" min dag . Men när jag kom på att det va en helgdag gick allt käpp rätt åt helvete! Men det va tyvärr fortfarande jobbet som gällde!
Cyklade till jobbet i morse å jag trodde ja skulle dö . Jävlar så kallt ! ;P
Fast jag har väl typ fröse hela dagen! =/
Slutade för övrigt typ 2,5 timmar tidigare , göttans värre . Då tog jag mig en trip till Bergvik, handlade lite granna ! ;P

Nu sitter jag här och kollar på Family Guy, efter två stycken tupplurer! Drömde en HEMSK dröm , usch usch . Vakna alldeles skakis. Kändes precis som om drömmen var helt sann , å jag är jävligt gla över att den inte var det alltså ^^
Ikväll blir det lugnt, å tjoflöjt va gött ! Blir att bara slappa vid datorn/ tv:n , å i möra är jag ledig så det blir att sova läääääänge! Finns inge bättre det ;P (jo det gör det , men ah .. )

Idag fann jag en lägenhet i Kristinehamn så jag hörde av mig till han som skulle hyra ut, men med min vanliga tur så var det en som skulle titta på den före mig . Men tar hon/ han/ dom den inte så hör han av sig till mig! Jag hoppas att hon/han/ dom inte vill ha den! Men att hoppas går ju alltid , känns alltid som jag gör det i onödan! 

Blir fortfarande helt förbannat stölli , varför händer inget med min bloggdesign ?!?!?! Kan ngn förklara det för mig, tro ? Det står liksom att jag ska fylla i ett fält som inte finns . Hur det ska gå har jag ingen aning om . Herreminskapare säger jag bara ..... HM !! :@

Imorn kommer ELiN !!! Äntligen får man va med den bruden! ;P Va ett tag sedan . Ser faktiskt fram emot det , ska bli kul å få vika sig dubbelt igen! hihi ;P

Regn, regn, regn , ÄNTLiGEN !!! Bara det inte ska åska o hålla på , för då lär jag väl dö pga det ist ^^ 

Undra hur många som egentligen läser ända hit ner ?! :O
HÖHÖ

Ha det gött , CYA / S


ÄR DET NGN SOM SÄLjER/ SKÄNKER BORT KATTUNGAR ?!?!?!?!?!?!















Lite om ingenting

Tjoflöjt ! =)

Äntligen är man hemma från jobbet! Cyklade hem , jag lånade en cykel  från jobbet, så i morgon blir det en tidig cykeltur ! :P
Nu är det inte många dagar kvar tills jag slutar att jobba, det betyder alltså att skolan börjar snart! Konstigt det kommer att bli x)

Idag har jag varit hos tandläkaren , så nu äntligen har jag en hel & lagad tand! Blev verkligen jätte, jättenöjd med resultatet! Ska tillbaks i januari/febrauri , så det är ett tag kvar!

På jobbet idag så har timmarna runnit förbi , har inte tänkt på tiden så speciellt mkt ! =) Känns gött ! :P
"Om bara Mats kunde hitta en tjej som dig .. "  - det va så en tant sa till mig idag . Hon tkr att jag är så go, snäll och gullig m.m , så hon tyckte att hennes son skulle finna sig en tjej som hade min personlighet ! Blidde lite skrämd faktiskt! HAHA xD
För övrigt har det gått bra o det har varit en helt okej dag ! :)

Mötte min mentor förut,  å han berätta att vårat schema är ganska fullspäckat! Känner bara UUUUURK ! .____.
Men men , hoppas bara att trean går fort , så jag kan flytta till Sthlm snart! hihi ;P

Blidde ett kort inlägg idag , men i don't give a shit !

Ha det gött ! CYA / S

"Jag tror du kommer att bosätta dig i Sthlm , det låter som din stad."






11 aug.

Tjoho! =)

Idag har det vare världens tråkigaste och värdelöstaste dag måste jag säga. Allt har känts så ovärt.
Gick upp 05.10 i morse som vanligt, o i vanlig ordning var jag helt död. Fick typ 4 timmars sömn i natt, och sprang i trappor hela kvällen igår (kändes det som o jag gjorde typ det också) och natten tills igår sov jag också dåligt, så jag har inte riktigt fått vila ut. Å det är förjävligt. :( 
Åkte från jobbet efter elva redan, för att jag skulle till mitt förra jobb och fixa ett par papper. Träffade Angelica , skoj skoj å se henne igen! Den tösa ä roli ho! ;P
Efter besöket på SR drog jag till mamma för hon skulle hjälpa mig med att dola med andra papper, men det blev bortglömt. Eller hon kolla igenom dem sen vart det inge mer med det ^^
Blev så att jag och morsan tog oss en promenix till Netto i regnet, jag klagar inte, älskar regn. Och snö. Fast inte samtidigt dock :)

På tal om snö , så är det ju snart vinter! Å jag längtar verkligen så jävla mkt !!!! :D Helt ärligt tror jag nog att de flesta har fattat det! =) Men , look into my eyes, do they glitter, I don't give a shit .
I år ska jag köpa ny vinterjacka, blir en Stadium Everest , insåg också att jag måste köpa nya skor , dom jag köpte i fjol är ju trasiga. Kan ju säga det med rak arm att detta är ju lättare sagt än gjort!

Idag hade jag tänkt att tvätta mina kockkläder, men har jag gjort det? Nej. Förvånad? Nej. Måste verkligen göra det innan skolan börjar (å när kommer jag göra det, jo efter skolan har börjat....)
Shit! Vi kommer verkligen tillbaks som treor, jag kan inte fatta det! Ettan gick fort, tvåan fortare kommer då trean gå fortast? Jag hoppas att vi fortfarande kommer att ha Henrik i Restaurang Påbyggnad, för fyfanken vilken bra lärare/ kock eller vad man ska kalla honom!

Idag har jag gjort en intresseanmälan på en lägenhet som ligger på Bellevue! =)
Eftersom jag har ett speciellt kontrakt så ska jag till KBAB i morgon tänkte jag och prata med dem angående det, kanske får förtur !?! (jag, förtur? hahahahhaahhahahaha) Men hursomhelst är det iaf värt ett försök. Ska fortsätta att kika lägenheter, orka med Kroppkärr =P

Tandläkaren återigen på fredag , orka det då ... :/ Ska väl fortsätta att bleka tanden . Måste påpeka det där med att de aldrig laga den i fredags, som de sa att de skulle göra. Bra tandläkare menar ja , lagar inte ens tänder. (N)

Snart äre läggdags kan jag lova , fyfan va jag är trött . Men först måste jag kolla vad som är krångel med min design!

Ha det gött ! CYA / S











Måndag

Då var det väl dags att blogga igen då! 
Känns som om jag har hela lagboken att skriva ur mig, men det tar jag när jag har tid o lust!

Har nyligen kommit hem från jobbet och idag har det varit en sådär dag. Varken bra eller dålig.
Började 16.00 idag, jobbade alltså kväll vilket är ganska uppenbart tkr ja, och jag var ju helt dödstrött innan klockan hade slagigt fyra. Hade verkligen inte lust att röra på mig, men det gick väl an till slut.

Innan jag drog till jobbet mötte jag mamma på stan, vi gick runt o kikade. Hon skulle ha en ny plånbok men fann dock ingen. Vart mer in i butiken sen ut igen, för jag höll på att DÖ (återigen) av värme. Hatar verkligen sommarn när det ska va varmt & eländigt.

Började på p-piller idag, får se om jag lyckas hålla mig till dem i mer än en månad. Börjar på dem på grund av att få slippa blödning, men får se hur det går!
O på tal om "piller", jag har ju inte tagigt mina allergitabletter på typ två veckor eller ngt, idag har jag nyst som en galen jude på stan! HAHA ! Herregud, tror jag skulle dö där en sväng.

Inte alls lång tid kvar tills skolan börjar, och jag måste säga att jag längtar lite grann faktiskt! Å vipps så tar vi studenten! Fatta va tiden går fort. Hinner inte med i svängarna riktigt!  Men det är ju som vanligt det!

Helvete  va trött ja är! Ska lägga mig strax, ska upp 05.00 till möran! Tjoflöjt .. ingen lust , men va gör man ?

Nej ni , natti natti !


Orden går inte att beskriva. Endast tankarna vet va de betyder.








kort kort

Nu så äntligen har jag tagigt helg! Ska bli så förbannat gött å få sova ut nu =)
Idag började jag 07.00, precis som jag har gjort de andra dagarna. Fick faktiskt gå med mamma typ hela dagen, hjälpte även Lisa en stund!
Det är en tant som jag brukar vara mycket hos som tycker väldigt bra om mig (A) Jag är ju hennes favorit! Lite roligt att höra efter man jobbat där 4 dagar! Hon säger det att "Sara, du är bra du , du är så gullig o snäll. " osv.

Idag åkte Sandra till Norge, så jag träffade henne en sväng efter jobbet och vinkade av henne.
Hon verkade inte så peppad till att åka faktiskt, va mer att "vill hem, stanna i Värmland!"
Det är ju ända upp i Narvik så det är ju inte riktigt så att "jag tar bilen o åker å hälsar på i värmland idag...."

Jag är så förbannat trött så det finns inte på världskartan. Inte ngn annan karta heller för den delen! HÖHÖ.
Känner bara för att sova i evigheter! ;)

I möra ska jag till tandläkarn! Då blir det att bleka tanden, plus att jag ska lägga plast på den trasiga delen.... Tror det blir så, ngt sånt ?!? Jag bara håller med tandläkarna å ser gla ut! ;P
Så att snart så får jag hyffsat fina tänder =)

nu orkar ja verkligen inte skriva mer .. Natti natti folket !

Ärlighet Varar Längst

Vet du att jag känner ilska och hat ?
under alla dessa år har du varit så jävla lat
Vet du att det är jobbigt att finnas till när det duger för dej?
och när jag frågar om något säger du bara nej
Vet du att jag nästan alltid vill säga ifrån?
det är som om att kontakten hänger på tunna strån
Vet du att när jag dör ses vi aldrig mer?
då sitter du i bikten och bara ber och ber
Jag vill inte vara elak eller så
men varför sumpade du chansen när vi var små?




/ Dikt av Sara Johansson
4 Augusti 2009


Måndag

tjo !

Första dagen på den nya praktikplatsen idag då! Hyffsat roligt faktiskt! :)
Började klockan 7 i morse, å trodde jag skulle dö , men det är ju som vanligt det ;P
Imorn är det samma tid igen , å jag kan säga med handen på hjärtat att jag kommer va så otroligt trött i skolan nu n
r vi börjar igen! Det är ju inte mänskligt va soc håller på med .. :@

Idag har jag för övrigt haft körlektion, gick ganska okej, hade inte bilen jag brukar köra. Å det kändes kan jag ju tala om, den här bilen orkade liksom inte lika mycket som den jag brukar köra.
Lennart (körläraren), hans bil va inne på service å hoppades på att den skulle va klar i morn , å det hoppas ju självklart jag också . Ska ju köra i morn liksom! :P
Nu har jag bara två lektioner kvar, det är i morn o den 18/8 . Hmmm , känns som om ja aldrig kommer kunna ta körkort. Men det löser sig väl till påsk .

Just nu gör jag inte alls mycket . Sitter här i min ensamhet och tittar på Full Frys, det är nice :)
Eller inte att va ensam utan att titta på Full Frys :P;D
Kommer inte va uppe så jättelänge till kan ja ju säga! Är så judetrött å jag måste verkligen försöka få mig lite mer sömn än va jag fick i natt . Sov tre timmar, å jag känner att jag inte orkar med dagen om jag inte sover tillräckligt! Men det är skitsamma ... ><

Sommarlovet är snart slut, å det känns precis som om jag inte har fått ngt gjort alls. Fast mycket gott har ändå hänt, ngt som jag aldrig skulle hända! :) hihi

Helgen då..... I fredags så vart det nyktert, å jag satt alldeles ensam hemma å tog det lugnt. Det va gött att få slippa alkohol för en gångs skull!
Jag sa till mig själv att jag ska inte dricka i helgen, men så pratade jag o elin på msn , så fråga hon om jag skulle med till hamnen dan efter .. Tveka ja? Nej. Borde ja ha gjort det? Nej, eller nej . Fan vi lever bara en gång! :P

Nepp, uppdaterad blogg , CYA !