24 nov.

Dags för en liten uppdatering kanske? :)

Vad har hänt sen sist .. ?

v.47:
o Jag vaccinerade mig! Oh, hej vad jag trodde jag skulle dö! "Gör det ont?" osv. Men det gick bra, kände inte sticket i armen. Det enda jag kände var de dagarna efteråt för då gick det inte att sova på armen. Jobbigt värre!
o Beställde den efterlängtade studentmössan! Nu när den äntligen är beställd längtar man bra mkt mer till studenten än innan! :) 

I fredags hämtade vi skrutten! Det var jättekul att ha honom här. Så snäll o go'!
Vi blev avsläppta vid bergvik då markus ändå skulle till borgvik o hade vägarna förbi! (angelica o camilla var också med o skulle köpa en väska på väsk shoppen) När de gick ur bilen var Liam cool lugn.
Prinsen och jag raskade in på Maxi. Skulle handla lite smått & gott.
Därefter tog vi oss en liten tur till mamma. Blev en promenad i höstregnet då vi fick gå från busshållplatsen en bit bort där hon bor.
Därhemma väntade besök från Stockholm. Stefan och Max skulle komma!
Liam var väldigt trött o lite ledsen under kvällen strax innan de kom, men när de klev innanför dörren blev han på toppenhumör och satt och lekte med hunden! Sweeeeet! <3
På lördagen drog vi till ikea. Skulle ha kollat julklappar men fann fasen inget som dög. (o hur ofta händer det liksom?) Jag bestämde mig för att han skulle sova middag innan vi åkte. Han var något gnällig och ville inte sova. Men till slut somna han. Sov en timme. Sen var han hur trött som helst. Men sa inte ett knyst.
Han har varit så fastrig, hihi (a) Skulle vara uppe hos mig hela tiden, när jag satte honom i bilbarnsstolen då det var dags att åka hem skrek han ngt så förfäligt. Trött. Kommer hem, lägger honom runt sju, han somnar vaknar igen 8 på morgonen! (dock vakna han ett par ggr på natten..)
Underbart, längtar till nästan gång då jag ska ha honom! <3
Söndag... Skulle lämna honom + att det var ett litet kalas för bror som fyllde 21! Gav honom ölglas som är gjort av Lasse Åberg, verkligen jättefint. Hoppas även du fick en bra födelsedag! :)


En trött Liam i bilen påväg till IKEA! :)


En trött jag med Liam!


Ngn sover riktigt gött, iaf!

Jag försökte få med honom på fler bilder, men så här såg det ut då:

  Ja, ni förstår säkert vad jag menar..


Det känns precis som om jag har gjort tusen saker till... Men kommer inte på ngt.

v.48:

veckan har ju precis börjat, så det finns egentligen inte så mycket att skriva om.
Jag har faktiskt gjort ett prov i mat o religion och det är inte allt för dåligt för att va mig. Jag har också tagigt tag i Religion A, hade bara tre uppgifter kvar att göra. Känns härligt. Sen har jag bara svenskan kvar, sen har jag inget mer efter mig! SÅ OTRLIGT GÖTT, FATTA!

övrigt då ..
exakt en månad kvar till julafton. Längtar snart ihjäl mig tror jag, men det ska nog gå bra (Y)
träffa alla kusiner, moster o resten av högen! =) ser fram emot detta så det är inte klokt!


Nej, end of story.

Ha det gött / S


















Studenten

Det är bara 7 månader kvar. Sju månader kvar av skolan! Det är ju inte klokt!

Just nu sitter jag och tittar på studentklänningar och mössor.

 

Den ska jag ha! Som tur är kommer ABC-gruppen till skolan den 17 november, då vi får testa mössor! Och just denna är därifrån! :)

Klänningar är mycket svårare. Jag hittar inte så många som duger.


Men den här tyckte jag va hyfsat så fin! :) Detta är ju dock bara googlad bild, men en sån på ett ungefär vill jag ha! :D

Japp , en lite sjuk blogg idag! :D:D:D:D

 


tråkig lördag

Okej, jag försöker igen. Jag satt en lång stund tidigare i dag och skrev ett inlägg. När jag tryckte på "spara och publicera" så loggades jag ut, givetvis blev jag lite smått irriterad och så loggade jag in igen. Men då hade inte inlägget sparats i utkastet och då blev jag förbannad ist. Så nu får vi se hur det går ....
Jag kan dock inte minnas så mycket av det jag skrev förut .. men.

Det är lördagkväll. En mörk och ganska så kylig sådan.
Markus är ute och springer, jag kände inte för att följa med. Jag säger inte att jag brukar vara med o springa, men jag ska så småningom börja.
Idag har det varit en av jordens mest tråkigaste dagar. Redan när jag vaknade i morse visste jag att den här dagen inte skulle bli bra. Jag har inte gjort så mycket mer än att glott på tv och suttit vid datorn. När Markus kommer tillbaks blir det ännu mer tv. En alkoholist har det bättre. Nej, men ni fattar min point. Eller? Med andra ord, vilket jävla liv man har ibland.

De flesta som känner mig, som jag har nämnt i tidigare inlägg, vet att jag tänker alldeles för mycket. Jag har kommit in på ett spår där jag tänker: "va fasen vill jag egentligen bli?" .. Jag tror ganska så bestämt att jag inte vill bli kock. Jag älskar att laga mat och allt det där, men det finns ändå ett osynligt nej någonstans.
En 16-åring som ska välja program. Vi alla har varit där, eller kommer komma dit. Hur lätt var det? Det var nog ett av de svåraste jag varit med om. Det finns tusen, miljoner program att välja bland. Man får välja tre av dessa. Hm, jävligt svårt. Jag fick det inte så jätte, jätte svårt eftersom jag hade mina drömmar. Jag sökte till Transport på Södra Viken, men tamigtusan, jag kom inte in. Men! Min dröm sprack inte bara för det. Vem säger att jag inte kan ta ett lastbilskort om några år och resa i Europa precis som jag ville?
Jag vet inte än vad jag vill bli.
Polis skulle jag vilja bli, men ingen tror på mig, och det gör att jag inte tror på mig själv heller. Det känns.
Det är åtta månader kvar tills vi tar studenten. ÅTTA månader! Kom igen! Det är ingenting! Man blir väldigt peppad och längtar ihjäl sig! Men jag är rädd vad som ska hända efteråt. Inget jobb, osv, osv.

Snart är det jul! Åh, jag bara älskar julen. Alla dessa pyntprylar, pepparkakor, lussekatter, julmust.. ALLT! När alla är überglada, det är underbart! :)
Sen blir det nyår också, herregud vart har år 2009 tagigt vägen? Kan inte fatta att det är snart en månad kvar av året. Det är jag nog inte ensam om heller!! :)

På onsdag ska jag på möte, tjoho, längtar inte dit kan jag ju säga. Blääääää så tråkigt!


♥ 13 dagar kvar tills vi ska vara barnvakt åt Lill Prinsen, Liam! LÄÄÄNGTAR!! ♥ 

Ha det så bra allesammans! / S
 


higher than high

Redan november, helt otroligt! Här sitter man och tittar ut när den alldeles vita snön faller, mysigt!
Man hoppas att det kommer bli mycket snö och att det ligger kvar på backen. Länge!

Karln och jag köpte en soffa förra veckan och den gjorde sig jättebra i vardagsrummet, idag så åkte vi till ikea och köpte nytt bord! :)
Har även varit iväg med enormt fula hyllan (finns skäl till att den har blivit mycket fulare) till Anna! Så snart ska vi köpa en annan variant av hylla! :b
Inte nog med det, kollar lcd-tv också! =)

Då var man sjuk igen. Fast den här gången var det lite värre än sist. Åkte hem tidigare från skolan i måndags, och har varit hemma hela veckan så här långt. Imorgon måste jag iväg för att prata om det förbannade projektarbetet som vi faktiskt kommer ngnstans med, men man måste ju få hjälp lite då och då!
Skola för övrig; samhällen är färdig, äntligen, satt några timmar med det igår. Men klart blev det, och det va ju tur det! :)

I lördags var vi och hälsade på boendet i Kristinehamn. Närmare bestämt bror, Angelica och Liam. Det var skojsigt att få träffa dem igen, det är ju inte allt för ofta. Men ngn dag framöver nu ska vi att ta och besöka dem!
I tisdags hälsade vi på familjen Nilsen i Arvika. Lämnade hyllan å så. Kul även att se dem! =)
Alla barnen växer som ogräs, det är ju inte klokt! :b

Ikväll ska jag och Markus titta på film, han vill se Arn, men jag vet inte, ja. Om jag skulle ha fått valt hade det blivit Step Brothers, men den duger ju inte åt herrn.. Det kommer sluta med kvarteret Skatan, men det gör mig inget, det är riktigt skojsigt!! :D

Done! xD

Ha det / S