Min nya blogg!



Jag har gjort en ny blogg, fortsätt att följa med mig på http://beachblond.blogg.se !


Ses där!

Sladd

Jag hittar inte min sladd till telefon så jag kan lägga över mina bilder!! Hade tänkt att blogga i bilder, har jag tur får jag kanske blogga ikväll med bilder! Maybeee .. Aja, cya l8er alligator! :D

jobb ?

Alldeles strax bär det av till Åkersberga för en arbetsintervju. Börjar bli lite nervöser faktsiskt.
Dagen har redan börjat "bra", så det ska bli intressant och se hur den slutar.
Trött som en nysprungen kamel är jag, och tro mig, dom är trötta! :)

Nää, nu ska jag dra till bussen!

201 besökare igår! :) NiiiiCE!

filmtajm

Ja, en film får väl bli i min ensamhet .. Vet dock inte vilken film. Hm, svårt att hitta något bra här förstår ni! :)
Vill ni, så ge gärna filmtips!

Måste säga att jag har ett rekord i min besökstatestik, 102 besökare än så länge idag! :)

CYA / S

Student 2010

Det börjar närma sig, och jag försöker hitta klänningar! :)
Nu har jag hittat en som jag skulle kunna tänka mig att ha. Fast i vit!

Vad tycks?


yoo'

Skulle ha varit på arbetsintervju idag, men så ringde hon mig lite tidigare idag och sa att vi måste flytta träffen. Blev ganska så besviken, men ska dit imorgon istället så jag behöver inte vänta ngn längre tid. Missade en dag på praktiken bara för detta. Så kan det va, imorn missar jag kanske 2 timmar, men det är det värt! :)

Under veckan har jag haft två praktikdagar. Där har jag fått gjort lite allt möjligt. Sträckt ryggen har jag tillochmed hunnit gjort. 2 veckor till ska jag vara där, den sista veckan hade de ngn annan som skulle vara praktikant. Får se hur jag gör med den saken, om jag åker till Värmland eller ngt annat.

Ska alldeles strax åka in till Berga. Har absolut ingen aning om vad jag ska göra men nåt finns det väl. Kanske gå i deras s-t-o-r-a köpcenter. Plugga blir lite senare i eftermiddag. Hade tänkt att jobba lite med projektarbetet. Har än så länge klistrat in 5 av 10 mumsiga recept! :)

Som vanligt jobbar Markus och jag sitter i min ensamhet. Lite tråkigt faktiskt. Men va ska en gör, en gör så gött en kan.

Näää, gotta go ! CYA :) / S




Nyfiken! :)

Nu råkar det va så att jag har mellan 25-35 stycken besökare på min blogg/ dag. Nyfiken som jag är skulle jag vilja veta vilka ni är! :)
Skriv gärna vilka ni är och om ni har någon egen bloggadress! :)

Tjohej!



Bloggar bra idag! :)

Jag blev helt plötsligt sugen på en tatuering ..
Kommentera gärna ..


Att allt bara kan skita sig, hukkspukks

Helt otroligt. Jag ringde i tisdags angående praktik på Scandic I TÄBY! Kommer dit strax innan åtta i morse och går direkt till receptionen för att fråga efter Malin i köket.
- Det finns ingen Malin i restaurangen, den enda som finns är Malin i konferensen, säger receptionisten.
- Jaha, men jag ska va praktikant här och hon sa att hon skulle möta upp mig här.
- Okej ?! Men sätt dig ner och vänta en stund.
Jag sätter mig i den röda soffan vid receptionen och tittar på tv. Inget intressant. Efter några minuters väntetid kommer det en Malin.
- Hej, jag heter Malin..
- Eeeh, det är nog inte dig jag ska träffa.
Malin i min klass har haft praktik med dessa människor jag skulle träffa. Och klasskamraten Malin sa att hon var assiat (stava, och om nu ens va det, minns inte)
- Näe, det tror inte jag heller, tillägger hon sen.
Jag har känt under veckan att detta inte va bra, jag har haft en stor klump i magen och har inte velat att åka dit. Har inte ens kunnat sova inatt. Men så plötsligt släppte det, då det visade sig att jag fått plats i Solna. Men hallå? Jag ringde Täby, får plats ngn annanstans. Jag struntade i att åka dit, ringde inte ens och sa att jag inte kommer. Mejlar eller ngt ist. Min enda tanke var hur jag skulle göra. Jag ville inte åka 30 minter till för att komma till det stället, never. Istället vandrade jag till Tanterna på torpet! Så där ska jag va i fyra veckor. Underbara människor! ♥
Aa, och inte bara att det krångla med mig. Jag skulle ju tillbaks till Markus. Stod och väntade på en buss i en halv timme. Så kommer det en buss, 629: Åkersberga via Arninge. Den tar cirkus en timme att åka, jag struntade i det eftersom jag var så pass arg. Markus skulle jobba, det blev jag arg för, dagen var redan förstörd så jag kunde lika gärna bli mer arg. Men nu är det bra igen.

Det är bra nu igen för att jag ska på arbetsintervju på torsdag! Jag är så jävla glad!!! :D Hoppas, hoppas, hoppas - att jag får jobb alltså .. :) hihi!

Nu så här dags gör jag inget speciellt .. Ska alldeles strax färga håret. Blir mörkbrun/ svart som vanligt. uuhamejja, är så glad att jag knappt kan skriva, så jag ger mig nu!

Ha det så bra! / S

Älskar dig