Trött !

Ja, hemskt trött !
Sovit dåligt inatt,  blev väckt 01.47, telefon ringde .. hm , skoj . NOT !

Igår va jag med mamma, rasmus, emma, jocke, benny & en mer till Hamnfestivalen :)
Jag sa till mig själv att "nej, jag ska inte dricka, jag ska köra bil och ha 'arbetsintervju' i morgon" .. Vart satt jag sen då? Jo , på Ankdammens krog med en öl i handen . Efter den kom en cider, sen öl å sist cider igen . Fick ont i magen , hatart . Dåligt med mat igår , så det blev snabba vibbar i kroppen! HAHA XD
När jag skulle hem tänka jag ta 23.20 bussen från stan , tänke jaja , jag kommer nog upp i morn .. Gick mot stan, precis när jag kom till torget gick min sista buss. Kul . Ingen mer 2:a skulle gå under hela natten. Men så tog jag 7:an å gick ääääända från Sjöstad till Kroppkärr ;P
Ensam, i mörkret. LÄSKiGT !
Kom hem välbehållen iaf :b

När klockan ringde i morse trodde jag att jag skulle dö av trötthet. Ont i huvudet å bara allmänt seg. Såg ut som ett riktigt spöke (inte för att jag inte gör det annars, men imorse vare värst..) . Tänkte "va i helvete ska Lisa (hon som jag hade möte med idag...) tro att jag tar .. ?"
Men men , det gick bra . På tal om mötet i sig så börjar jag jobba på Carema redan på måndag! Ska bli roligt!

Efter att jag träffat Lisa drog jag till mitt nuvarande jobb .. Va där i två timmar sen stack jag, hade faktiskt ett skäl till att åka, hade körlektion!
Körlektionen gick rusktigt bra! Syrran va med idag , /x\ ! :P
Jag har kört lite överallt typ , bland annat där det är mer trafikerat! Roligt roligt :)
Blir mer körning till veckan, då jag kör på måndag å tisdag !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu i helgen blir det bara lugnt. Känner att jag behöver få vila ut mig. Dessutom för ovanligheternas skull inte dricka. Eller äre nån som frågar mig så tackar jag ju inte nej, men annars blire lugnt!

Imorn ska jag till tandläkarn, då blir det att bleka tanden! Äntligen! :) Jag har tur att den inte är så über mörk nu , så det går nog ganska fort (alltså det blir nog fåtal ggr) som jag måste bleka den ! ;P

Jag bara känner det att jag vill dra till Sthlm ! :) Sätta mig på tåget å bara dra! Fyfan >< men men .. den tiden kommer väl den också ..

Jaja, nu har jag ikke mera lust att skriva ! :P

bara för att ....
Bara för att ......................

Ha det gött , CYA !

















BAD !

halloj ^^

då va man på det sketna jobbet igen då , fyfan .___.
Känner bara för att vilja fly, men idag har jag faktiskt ringt angående en ny plats. På Carema (inom vården), hon skulle ringa tillbaks till mig sen så vi får se om det är ngt positivt :) (säkert inte)

Idag blir det hem å städa , fy satan som det ser ut alltså.. Jaja, det är ju som det är :D
Det övriga som "hänt" idag är ju att Markus har åkt hem :'( Tråkigt värre .

I morn har jag körlektion, å även på torsdag :) Måste se till att stanna så jag kan plugga lite teori också , det har blivit så att jag inte har läst så mkt nu på sistone, men men, det löser säker till påsk :) (år 2000 30 12 'tvåtusentrettiotolv')

Tre veckor kvar tills skolan börjar, å jag har en jävla massa jag vill och ska göra!
Jag & Elin ska på Värmlandstrip, å jag lovar, jag ger mig inte förens vi har kommi iväg!!!!!!! Nu ska vi göra Värmland oroligt igen! :P
Blir väl förmodligen Hagfors som vi drar oss emot, får se va flötköna säger :) hihi :P

Bläää bläää blää bläää blää , va jag vill hem , jag kanske kan skriva en låt , å den kan ju heta typ "Gnällåten #1" eller ngt ! höhöhöhöh , jaja , mina idéer är väl inte så jättesmarta jämt, men let me try ;D höhö

Börjar bli lite väl övertrött nu , eller börjar bli är väl fel ord ! ^^
Är trött som en plastbanan .. huhu ! :P

JAG HAR BYTT NUMMER OCKSÅ , NI SOM INTE HAR DET , SÄG TILL SÅ FÅR NI DET (OM NI HAR TUR) ......


nää ni , nu orkar jag inte skriva mer , ha d gött :)


dagen + lite till

tjillevippen ! :)

Fy fan .. Bra början , ja vet . Började ju som sagt att jobba idag, och dra mig baklänges för vilket ställe. Gamla pundare allt som är. Usch usch usch .. När jag kom in så fick jag sitta å vänta på att en av personalen skulle komma för att visa mig runt hela stället. Han kan ju inte må bra han. När han skratta fick man väl skratta med, inte för att jag fatta vad han mena men det är väl strunt samma..
Jag får iallafall vara Café Ansvarig. Lite kuligare än att få å stå och sortera böcker, som jag har gjort hela dagen idag. 2:- böcker dit, 10:- böcker hit. Nepp, det gilla jag inte..
Men jag träffa en tjej, Angelica, hon va trevlig och henne kom jag överens med. (brukar ha väldigt svårt för att komma överens så där med folk som man träffar på arbeten.. men idag lyckades jag! =P)
Ska tydligen jobba  8-16.30 varje dag, hur jag kommer att överleva det, det tar vi då.
HAHAH xD bra första dagen, skulle byta om i omklädningsrummet, och vad händer inte då? Jo, jag blir väl inlåst.. Helt otroligt..

Fick en HM katalog hem idag .. Checka igenom den , det finns fan inga bra kläder där längre. Har alltid annars hittat massvis med plagg jag vill ha, men inte nu. Blir bara sämre å sämre för varje katalog.. 

Försöker fxa att jag får mitt nummer överflyttat till abonnemangskortet.. Jag va in på 3butiken förut, och då hade det inte flyttats på grund av att jag inte hade registrerat mig. Han kunde ju ha sagt det från början, men nej då, inte här inte.. 

Fattar inte varför jag sover så otroligt dåligt om nätterna (eller jo, kanske jag gör..)  
När jag precis höll på att somna i natt, så fick jag sms . Det är väl så typsikt det kan bli .. 
Just nu vill jag bara sova , är så förbannat trött .. 

Snart börjar skolan också , längtar INTE ! Fan tiden går för fort , och nu helt plötsligt har man inget sommarlov längre. Det är förjävligt. (jag vet, möe gnäll , men I  don't give a shit..)  
Hm , verkar inte heller som om det blir ngt Sthlm i sommar, jag & Elin som verkligen hade planerat. Våran resa va planerad nu till helgen, men men . Ser fram emot den här helgen vilket som :)

Har mina körlektioner snart också , kör nästa vecka 2 ggr :P
(DEN BILEN ÄR IAF NORMAL ATT KÖRA!!!)
Ska bli roligt =)

Funderar på om jag ska ta mig ett varv runt sjön , men jag har verkligen inte lust .. Nu har jag funderat klart , jag skiter it.

Nej ni gött fölk ^^
CYA L8ER ! / S


onsdag

Go morron =)

väntar på att få gå ut till bussen , för att sen åka till "jobbet" . Orkar inte , verkligen inte . Har inte kunnat sovit i natt heller. Så jag är lite smått trött nu. Men det går väl över (säkert inte) .

Idag händer det inte så särskilt mycket . Ska in på 3 o kolla en grej med min mobil, sen har jag inget mer inplanerat. Hem och ta det lugnt kanske :)

Jag har fått en låt på huvudet , H. Grant ft. D. Barrymore - Way Back Into Love .. visst den är fin å så , men den gör mig galen! ^^

har inget att skriva så här på mörakvesta , ha det gött / S


21 / 7 - 09

Hejsan hoppsan! =)

Tisdag idag då , en dag kvar tills jag ska börja jobba .. Ser inte fram emot det kan jag ju säga. Fast det är ju inte jobb jobb, det är praktik.. Allt för att få en slant. Ska jobba ända fram till skolan börjar, som tur är har jag ju körlektioner sins emellan så slipper några timmar! :)

Tre dagar kvar tills Markus kommer =) Längtar! :)
Ska på krogen på fredag så det blir förfest hos mig, så det är fullt ös när han kommer! :P

Igår skaffade jag mig mobilt bredband, kan ju säga att det är hur underbart som helst! ^^ Det tråkigaste av allt är ju att jag har tröttnat så mkt på de sidor jag är medlem på, så det är ju liksom inge kul att vara där .. Men men, det löser sig säkert till påsk .. Köpte mig också en ny mobil, det blev den nya Sony Ericsson w995, den gråa.. Hade världens beslutångest i butiken igår. De hade bara den röda och gråa inne, men hade jag tage den svarta hade han skickat hem den till mig. Ångrar mig verkligen inte för mitt val!

Emma kom hit till mig i går kväll , så vi tittade på film , det blidde Beck - gamen . Har sett den typ 1876 ggr, men men .. Den är bra! =)


Regn, regn, regn, regn, regn! Älskar regn! Äre nån som fattar det?! Nej , antog det! :P Hur happy som helst att det regnar! =) hihi , mysigt värre .. Så länge det inte åskar är jag nöjd ^^ 

Vad händer i dag då ? hmhmh .. Måste intill stan o fixa respasset. Ska sen till Gunilla, ska leta efter mina religionsuppgifter, för att hon ska hjälpa mig med dem .. ORKAR INTE MED RELIGION! HATART! Men ska väl försöka.. 


Elin din slyna , NÄR SKA VI SES,  JAG SAKNAR FAKTISKT DIG ! :) 

Jaja , nej , nu ska jag städa , sen får vi se vad jag hinner med mer! Ha d gött .. / S
 

:-)

Hellu :)

IDAG FYLLER JAG 18 ÅR ! GRATTIS PÅ MIG! ;P

Igår va vi på kalas i Kristinehamn , skojsigt ! =) Angelica blidde 23 å Liam 1 år i torsdags! ;P
Tiden går undan! :)

Senare mot kvällen gick jag och mamma på krogrunda kan man väl kanske kalla det!
Först The Lepperchaun (där är det 20) sen drog vi oss mot Valfrids Krog, hamna sen på Pitchers (där är det 23) sen Score, Arena å sist men inte minst Blue Moon Bar (23) , så jag kom att in ändå serrni! :P Mjo men visst .. hah XD
Det är inte lätt alla ggr .


På fredag kommer Markus :)
Återigen då så blire party party, sen blir det krogen! Fan, hatar att jag super så möe, men vad gör man? Man lever bara en gång... :P (y)

nej det får bli ett kort inlägg idag..... ha d gött !