hejhej

Syster och bror
bror och syster
Jag älskar er så
att jag bara lyster
För varje minut som går
höjer vi glaset och säger gott nytt år
Ni fick mig att le, tro och vilja
Nu vet jag, vad jag har att skilja
Jag kommer aldrig att släppa taget
ni är dom som är med i laget
Lova mig att alltid finnas där
ibland jag sorger bär
Jag vill skriva så mycket mer
*suck* jag både gråter och ler
Ta mig för den jag är
och kom ihåg att jag alltid finns här

skriven av; Sara Johansson
2009-01-02


Jahapp, då var det tvåtusennio då. Nyårsafton var bra. Fick ju vara med mina huliganer :) Och jag ÄLSKAR'T !
Först var det förfest hos Ricky , eller ah, Elin var den enda som drack riktigt mkt. haha xD Hon var full innan vi kom till själva festen.. Hon hade använt sig av partyshootern, skojj!
Innan vi gick till Slottsbron (där festen var) så gick vi ner till Caroliné, för att där var alla andra som skulle till SB. Elin blev allt fullare. En annan också.
Rätt som det var bar det åt till festen. Elin och Emma var tvugna att kissa, så de satte sig i den mörkaste skogen dom kunde hitta och de satt en meter från varann, det såg så sjukt ut.. Väl på festen, känner inte så hypermånga, men vet vilka dom flesta är. Träffade en del från Sundstagymnasiet (okej , en ) och några från högstadiet, och några från min nuvarande klass .. Det var jätteroligt att träffa dem igen!
Min kära pojkvän slarvade bort min alkoholpåse, dåre vettni. Fast det var inte det värsta.
Emma kom och sa till mig att Elin inte hade ngn puls, och jag flyger fram till henne och försöker få kontakt, men hennes huvud bara hänger, till slut säger hon att hon mår bra. Men hysterisk som jag är, skriker jag " Ring ambulans" , skulle Elin med ngn ambulans? Nej. Hon sa att hon blir sån när hon är för full. Anton sitter där lungt, och kläcker "va? ska jag ringa ambulans" , en timma efter! (inte en timma, men kanske ett par minuter senare) Men allt gick bra. Det var det mest negativa med hela kvällen. Eller iaf delad plats med det som hände med Ricky, Max och en annan kille. Det tänker jag inte säga vad som skedde.
Kom hem i vanlig ordning, klockan var inte alls mycket, strax innan två.. Jag var så trött, och ville bara sova, men Ricky ville ha med mig uti i badtunnan, men nixenpixen. Jag höll på att somna.
Allteftersom blev klockan mer, och vi släcker lamporna och så säger Ricky " Ska jag vara ärlig? Det är bäst att vi gör slut." Jag brast nåt sån innihelvete. "Jag älskar dig, Sara. Men vi stör oss på varandra hela tiden."
FAST DET TOG INTE SLUT. Vi löste det. Först tänkte jag, jävlar vilken bra start på året.
Jaja, hursom...
Inga nyårslöften har jag gett till mig själv.... Tänker inte göra det hädan efter heller så big deal (cheeseburgare 10 kronor <-- min och elins grej..) Dom som säger att dom ska börja bli nyttiga och träna, dom kan ju inte börja föräns den 2 januari, eftersom den 1 januari MÅSTE MAN HA BAKFYLLEPIZZAN!
Jaja, slut tjatat om nyår.

En vecka kvar tills vi börjar skolan igen, blää, tiden går så fort. Tänkte hälsa på pappa och alla andra som jag inte ser så ofta, men det verkar inte vara så populärt. ?!?

Nepp , nu ska Ricky spela WOW , ovanligt ? Nej...

CYA FOLKS !!!







Kommentarer
» Angelica

Du får komma hit :D:D:D:D:D

2009-01-02 // 11:58:28
URL: http://kronanskvinna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback